skip to Main Content

A világ legnagyobb robotizált ellenállás-hegesztő pisztolyai vasúti kocsik hegesztéséhez.

Előnyök
  • A világ legnagyobb ponthegesztő pisztolyai.
  • Rendkívüli pisztolykar-hossz – tömeg arány.
  • MFDC (középfrekvenciás egyenáramú) hegesztési technológia.
  • Kiváló hegesztési minőség a nem festhető kocsik gyártásához.
  • Beépített gépi látás.
  • Szabadalmaztatott technológia.

Az egyedi robotizált ellenállás-hegesztő pisztolyokat vasúti kocsik alkatrészeinek ponthegesztésére tervezték. Hegesztőpisztolyainkat személykocsik, nagysebességű vonatok, elővárosi vonatok, metró- és aluljárók (metró és aluljáró), valamint villamoskocsik oldalfalainak, padlólemezeinek, tetejének és homlokfalainak hegesztésére használják. A hegesztőpisztolyokat más automatizált és robottal segített iparágakban is alkalmazzák, ahol nagyobb méretű, akár 6 + 6 mm vastagságú lemezanyagú termékeket gyártanak.

Innovatív megoldásokat dolgoztunk ki az ilyen nagyméretű termékek gyártása során felmerülő szerkezeti problémákra. Nevezetesen, tömegük, nyomóerejük és pisztolykarjuk hosszúságának kombinációja alapján ezek a hegesztőpisztolyok a legnagyobbaknak számítanak a világon.

A tető és az oldalfalak MFDC (középfrekvenciás egyenáramú) hegesztési technológiával hegesztése a technológiailag korszerűsített rozsdamentes acél LHB kocsik gyártásának költséghatékony módja. A hegesztés minősége miatt nincs szükség az inox lemezanyag festésére.

Minden gépünk AC (transzformátoros) és MFDC (inverteres) változatban, pneumatikus vagy szervomotoros működtetővel kapható. Együttműködünk a világ vezető hegesztésvezérlő gyártóival. Számos opció érhető el (lineáris érzékelő, a nyomóerő elektronikus vezérlése, vízáramlás-szabályozás, hegesztőáram-érzékelő, távvezérlés… stb.)

További információkért küldje el nekünk az alábbi űrlapot:


    with GDPR-rel.    Back To Top